Diaz lykkelig over Cruise-gjenforening

(26.06.2009, sist oppdatert 26.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det nærmer seg åtte år siden Tom Cruise og Cameron Diaz spilte sammen i «Vanilla Sky». Nå er det duket for et nytt filmmøte, og Diaz gleder seg.

De to er aktuelle for hovedrollene i thrilleren «Wichita», og Diaz er begeistret. Hun sier til magasinet US Weekly:

 

- Dersom jeg ikke hadde likt tanken, så hadde jeg ikke gjort dette. Jeg er veldig, veldig glad for dette. Det er en actionfilm, så jeg er virkelig ivrig og spent på å gjøre dette sammen med ham.

 

36 år gamle Diaz fikk nylig en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og da møtte vennene Tom Cruise og Katie Holmes opp for å bivåne begivenheten.

 

Diaz sier: - Jeg ble virkelig glad for å se dem, det var fantastisk. Det var utrolig flott av dem å komme for å vise at de heier på meg. Hele familien min og mange venner møtte opp og jeg regner dem også for å være venner. Det var virkelig nydelig av dem å komme.

 

«Wichita» får premiere neste år.

(©NTB)

 


Les alt om Cameron Diaz og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.277 sec - 1 pageviews