Den siste brytekampen

(27.11.2007, sist oppdatert 27.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Hulk Hogan sies å være fra seg over at kona Linda har bedt om skilsmisse.

I skilsmissepapirene skriver Linda Bollea (46) at det 24 år lange ekteskapet er «ødelagt for alltid», melder People. Venner av paret er ifølge New York Post sjokkert over flaskeblonde Lindas merkelige atferd. En kilde sier til avisen:

 

- Linda ville flytte til California. Hulk og barna var lykkelige i Florida. De har kranglet ganske lenge, og mye har å gjøre med hennes ukontrollerte pengebruk. Hun går amok og oppfører seg som om Hulk har Tom Cruise-mye med penger, men det har han ikke.

 

Ifølge kilden ønsket Hulkens kone å kjøpe et hus til 12 millioner dollar i Los Angeles, og da mannen sa nei leide hun seg et hus til 35.000 dollar i måneden. Paret eier allerede fire eller fem hus.

 

Nå krever Linda Bollea halvparten av ektemannens 9.5 millioner dollar store formue. Hun ønsker også at den 17 år gamle sønnen Nick, som nylig ble anklaget for uforsvarlig kjøring etter en ulykke der hans passasjer ble alvorlig skadd, skal bo hos henne.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere28.11.2007 11:54
Jeg liker svett hulk hoagen tiss!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.199 sec - 1 pageviews