Cruises hete filmdrøm

(25.11.2008, sist oppdatert 25.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes og Tom Cruise har lyst til å møtes på lerretet - i en dampende erotisk film.

Skal vi tro kjendismagasinet Now, er et av Hollywoods mest berømte filmpar, Tom Cruise og Katie Holmes, på utkikk etter et filmprosjekt hvor de kan måle sine skuespillerkrefter mot hverandre.

 

- De vurderer å gjøre en ny versjon av «Last Tango In Paris», men alt som er litt sexy og med en god historie i bunn, er aktuelt, sier en kilde til Now.

 

Og skal vi tro kilden, er ikke Cruise fremmed for å gjøre noen ganske så dampende scener med sin kone.

 

- Tom tenker i retning «Basic Instinct» - en film med et plott som treffer bredt, men som også er dampende sexy. Han har ikke funnet det rette manuset enda, men både han og Katie leser for tiden på noe som kan vise seg å være klaff, sier kilden.

 

Katie (29) er for tiden å se i en oppsetning som går på Broadway i New York, hvor hun spiller i stykket «All My Sons». Hun giftet seg med Tom Cruise (46) i 2006, og sammen har de datteren Suri (2).

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews