- Cruise ville spise i fred

(06.09.2012, sist oppdatert 06.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise skal ha krevd at hotellet lukket alle andre gjester ute, slik at han fikk spise i fred.

Filmstjernen, for tiden aktuell med filmen «Rock Of Ages», krevde fullstendig tom restuarant slik at han kunne nyte sin mat alene i Forza Mare hotellet i Dobrun, Montenegro. Men restaurantsjefen syntes ikke om kravet. Han sier ifølge The Sun:

 

- Hvem tror Mr. Cruise at han er? Hotellet var fullt. Det ville vært ganske dårlig gjort mot alle andre gjester.

 

Dermed endte det med at Cruise bestilte en talerken med havets godbiter til sin luksusyacht.

 

Nylig hadde Cruise en pinlig opplevelse da han ikke fikk betalt middagen sin på en fin restaurant i grevskapet Hertfordshire i England. Restauranten Veer Dhara kunne ikke gjøre nytte av hans American Express-kort eller dollarsedlene hans. Restaurantsjefen sier til The Sun: - Det var et stort sjokk for oss da han kom inn og fortalte oss at han var blitt anbefalt dette stedet. Etter at han hadde spist, ville han betale, men vi kunne ikke akspetere American Express. Han sa at hele gruppen bare hadde dollar-sedler, men det kom ei dame fra følget hans og betalte med pundsedler.

 

Før Cruise ankom restauranten, kom to livvakter og advarte de ansatte om at en spesiell person var på vei. - Da han kom inn, var det et stort sjokk og vi prøvde bare å være profesjonelle, fortsetter eieren.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews