Cruise var raus mot fansen

(23.10.2007, sist oppdatert 23.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Man kan si hva man vil om Tom Cruise, men smile til fansen - det kan han. I går brukte han to og en halv time sammen med et hav av fans i London.

Mandag kveld var det London-premiere på storfilmen «Lions For Lambs». Hollywood-stjernen Cruise var i perlehumør da han ankom Leicester Square - og brukte hele to og en halv time på å posere og skrive autografer, skriver nettstedet Breaking.News.ie.

 

Cruise kastet glans over filmen helt på egen hånd. Meryl Streep, som også spiller i filmen, dukket ikke opp. Og Robert Redford, som både spiller i - og har regiansvaret for - filmen, snek seg inn til filmvisningen bakveien.

 

Men etter at Cruise for en tid tilbake ble dynket av en vannpistol på den røde løperen, tok ikke arrangørene for premiere-festivitasen i London noen sjanser. Skulle man nærme seg ikonet, måtte man la seg kroppsvisitere og godta at vesker ble nøye undersøkt. Journalister med TV-kameraer fikk også klar beskjed om at det ikke ble noen intervjuer med stjernen.

 

Men Cruise selv så ikke ut til å være verken sjenert eller nervøs og lot seg villig fotografere flankert av frammøtte skuelystne, og ga bort klemmer og signaturer i øst og vest.

 

«Lions for Lambs» er en dramafilm som handler om soldater i Afghanistan, en senator, en TV-reporter og en collegeprofessor. Utover i handlingen får vi se hvordan livene deres flettes sammen og påvirker hverandre.

(©NTB)

 


Les alt om Meryl Streep og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews