Cruise var for kjekk til å være god

(08.11.2007, sist oppdatert 08.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Da Tom Cruise spilte i «Rain Man», var han for ung og kjekk til at man la merke til hans skuespillerprestasjoner.

Det kom fram da Museum of The Moving Image i New York feiret Tom Cruise på den fasjonable restauranten Cipriani 42nd street.

 

- Jeg tror Toms prestasjoner i filmen ble oversett. Men han var for ung og kjekk til å bli tatt seriøst på den tiden, sa regissør Barry Levinson om Cruises innsats i «Rain Man».

 

Før han viste et klipp av filmen, der Cruise spiller broren til en psykisk utviklingshemmet mann (Dustin Hoffmann), avslørte Levinson at det egentlig var Sydney Pollack som skulle regissert filmen, skriver Variety.

 

- Jeg holdt på å hjelpe Pollack med dreieboken til filmen. Plutselig sa han «Jeg orker ikke lage en film om to tullinger i en bil». Jeg sa til han at jeg syntes det var en god idé, for jeg hadde laget en film om fem tullinger i en kafé («Diner» fra 1982). Dette var jo tre tullinger mindre og penere omgivelser.

 

Anekdoten frambrakte latter ved Cruises bord, der også Katie Holmes, Tim Robbins, Brian Grazer og Ron Howard satt.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews