Cruise ut mot ryktene

(24.11.2008, sist oppdatert 24.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise har blitt beskyldt for å nærmest holde sin unge kone Katie Holmes til fange. Nå tar han bladet fra munnen og sier: Vi har det bra.

Lenge har det versert rykter om at den langt eldre Cruise (46) har jernkontroll på sin yngre kone, Katie Holmes (29). Sladrepressen har blant annet hevdet at Holmes har sett seg tvunget til å melde seg inn i scientologikirken, og at hun bare får lov til å gjøre ting ektemannen bifaller.

 

Svenske Aftonbladet har fått Cruise i tale i forbindelse med storfilmen «Valkyrie», og til de mange ryktene, sier han:

 

- Det har ikke vært trivelig. Takk og pris for at Katie er en veldig sterk og trygg person. Hun forstår hva dette handler om.

 

På spørsmål om han irriterer seg over alt som skrives, sier han: - Ja, men det leder også til ettertanke. Det er nok ting jeg kunne løst bedre. Man får bare lære av det - og gå videre. Når alt kommer til alt har dette bare ført oss - meg, Katie og barna - nærmere hverandre.

 

Han avslører videre at han kan tenke seg flere barn. Fra før av har han adoptivbarna Isabel og Connor fra forholdet med Nicole Kidman, samt datteren Suri med Katie Holmes.

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews