- Cruise truet på livet

(29.12.2008, sist oppdatert 29.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise og Katie Holmes skal ha mottatt dødstrusler og FBI er koblet inn.

Det celebre skuespillerparet Tom Cruise (46) og Katie Holmes (30) er blitt truet på livet. Sikkerheten er nå høy rundt paret og deres lille datter Suri (2).

 

- FBI er koblet inn, sier en kilde til Daily Mail.

 

Truslene skriver seg ifølge avisen fra en scientologikritisk gruppe. Demonstranter dukket også opp under premieren på Tom Cruise-filmen «Valkyrie» i Berlin. - Tom er livredd og føler seg ikke sikker noe sted, sier kilden videre til Daily Mail.

 

Sikkerheten kommer også til å være særdeles skjerpet når trioen drar til Dubai for å ferie inngangen til det nye året med sin vennefamilie, familien Beckham. Også David Beckham har mottatt trusler og de kjente familiene kommer til å følges av et enormt sikkerhetsoppbud dag og natt. Også bevæpnede kommer til å være på pletten for celebritetene.

 

- Vi planlegger dette som om det skulle vært et statsbesøk. Sikkerhetsoppbudet kunne ikke vært større, sier en sikkerhetskilde ifølge Daily Mail.

(©NTB)

 


Les alt om David Beckham og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews