Cruise-stunt på verdens høyeste bygg

(19.11.2010, sist oppdatert 19.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise utførte ifølge The Sun et halsbrekkende stunt da han satt på taket av verdens høyeste skyskraper i Dubai torsdag.

Han er kjent for å gjøre sine egne stunt - uansett hvor farlige de er. Og actionhelten Tom Cruise viker fortsatt ikke unna. En skikkelse ble fanget opp av telelinsene på toppen av Burj Khalifa-bygningen i Dubai, og storavisen The Sun mener bestemt at det var Cruise som hadde gått ut på taket.

 

Det var under innspillingen av den kommende filmen «Mission Impossible - Ghost Protocol» i Dubai at skikkelsen på toppen ble observert. Tom Cruise spiller som kjent hovedpersonen Ethan Hunt i superspion-filmen.

 

Under en pressekonferanse sist uke informerte Cruise de frammøtte om at han ville bruke mange dager og timer rundt, på og i den høye bygningen.

 

- Jeg kan ikke gi dere detaljene, men jeg vil være der oppe, sa han.

 

Skuespillerens talskvinne sier: - Tom har forberedt seg på stuntscener i lang tid. Han tror at dersom han gjør scenene selv, så vil publikum tro desto mer på hans karakter.

 

«Mission: Impossible - Ghost Protocol» får premiere neste år.

 

Så spørs det hva kona Katie Holmes synes om alle de ville stuntene. Hun holder seg for tiden hjemme i USA med datteren Suri, og skal i gang med innspillingen av en Adam Sandler-film, kalt «Jack and Jill».

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews