Cruise stoppet London

(26.11.2012, sist oppdatert 26.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise skapte sinne og frustrasjon i metropolen London søndag da han fikk lukket deler av byen for å spille inn en scene til sin nye film.

50-årige Cruise er for tiden i England for å spille inn «All You Need Is Kill», og filmprodusentene fikk stengt Trafalgar Square og andre gater i nærheten i over tre timer søndag.

 

Mange av byens innbyggere reagerte sterkt på at deler av byen ble avstengt ettersom det medførte at folk måtte gå store omveier for å komme dit de skulle.

 

En kvinne ved navn Louise Allain sier til The Sun: - Jeg skulle i kirken denne morgenen, men Trafalgar Square var stengt så jeg kom aldri fram. Tusen takk, Tom Cruise!

 

En kvinne ved navn Mary Lamont sier på sin side: - Det er ubegripelig at hele det sentrale London stenges på grunn av en film!

 

Filmscenen innebar blant annet at Tom Cruise landet med helikopter like ved monumentet Nelson‘s Column. De avstengte gatene var også fulle av militært utseende kjøretøy.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews