Cruise snakker om faren sin

(02.01.2009, sist oppdatert 02.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

I et ferskt intervju snakker skuespilleren Tom Cruise ut om det vanskelige forholdet han har hatt til faren sin.

Og i intervjuet som nettstedet BreakingNews.ie gjengir deler av, understreker Hollywood-profilen at han vil gjøre alt han kan for å være en bedre far enn det hans egen far var.

 

Skuespilleren har to adopterte barn, Isabella (16) og Connor (13), fra ekteskapet med Nicole Kidman, samt at han har datteren Suri (2) med kona Katie Holmes.

 

Cruise forteller at han er svært bevisst på sin rolle som forelder ettersom han selv opplevde at faren forlot familien da han var 12 år.

 

Han sier: - Jeg er en dedikert forelder. Jeg vil være sammen med barna og de får lov til å gjøre ting som ikke jeg fikk gjøre i oppveksten. Min egen far var ikke noe særlig til stede for meg og jeg vil at det skal være annerledes for mine barn. Familien min er det aller viktigste i livet mitt.

 

Cruise sier også at han var bestemt på å ikke miste kontakten med Isabella og Connor da han og Kidman gikk fra hverandre. Han sier: - Nic og jeg er veldig opptatt av å dele på ansvaret - noe vi lykkes svært godt med.

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews