Cruise om sin vanskelige barndom

(18.05.2007, sist oppdatert 18.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Verdens kanskje største Hollywood-profil Tom Cruise søkte trøst i kinosalen som barn.

Hollywood-stjernen Tom Cruise forteller i et nytt opptak om den intense drivkraften som ligger bak hans karriere. Han gir oppveksten en stor del av «skylden» for at han endte opp på den hvite duken.

 

Skuespilleren var på et møte med filmselskapet MGM, morselskapet til hans eget selskap United Artists. Og her fortalte han åpenhjertig om en barndom på flyttefot. Betroelsene har lekket ut på nettstedet HollywoodInterrupted.com.

 

- Jeg vokste opp med en alenemor og tre søstre. Vi var stadig på flyttefot, og jeg brukte alle pengene jeg fikk på kinobilletter.

 

- Film ble en stor del av min barndom. Så da muligheten til å starte et eget filmselskap kom, måtte jeg gripe den. Film er noe jeg verdsetter utrolig høyt. På kino tenker jeg alltid på barndommen min.

 

Cruise forteller også at han bærer på en frykt for ikke å lykkes som forretningsmann i Hollywood, men at han mener han har en teft som gjør ham i stand til å lage gode filmer.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.255 sec - 1 pageviews