Cruise og Kidman sammen på fest

(01.03.2007, sist oppdatert 01.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise og Nicole Kidman presenterte nylig sine respektive for hverandre, og konverserte sammen i tjue minutter.

En gang i tiden var de et fast innslag på Hollywoods røde løpere: Langbeinte Nicole Kidman og hennes noe lavere, men alltid glisende ektemann, Tom Cruise. Men siden bruddet for fem år siden, har de ikke vært å se i hverandres nærvær, verken på Oscar-fester eller andre filmtilstelninger.

 

Bruddet var omgitt av mystikk. Ingen av de to ville ut med hva som var årsaken til den bitre avskjeden, og alt fra utroskap til uenigheter når det gjelder trosspørsmål, fikk skylden i pressen.

 

Men nå ser det ut til at de kalde følelsene begynner å anta enn annen, litt mer vennlig form, skal vi tro den australske avisen Daily Telegraph. Her hevdes det i alle fall at de to braste sammen på en etterfest som ble arrangert etter Oscar-utdelingen 25. februar. De kom begge med sine nye ektefeller, henholdsvis Keith Urban og Katie Holmes, til Vanity Fair-festen i Los Angeles.

 

Og da de fire møttes, ble det heller ikke med et kjapt «hallo». Ifølge Daily Telegraph ble «firkløveret» stående og konversere i hele tjue minutter. Øyenvitner uttaler til den australske avisen at det hele så «både gemyttlig og humørfylt ut» og «smilene ville ingen ende ta».

 

Og selv de mest berømte VIP-gjestene skal ha stoppet opp og gispet over den synlige gjensynsgleden som boblet over da Tom Cruise og Nicole Kidman møtte hverandre igjen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews