Cruise-leiren avviser separasjonsrykter

(18.04.2008, sist oppdatert 18.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Folk nær Katie Holmes og Tom Cruises dementerer rykter om en nært forestående separasjon.

Filmstjernen Tom Cruises medhjelpere har ifølge nettstedet Female First tatt bladet fra munnen og snakker om det de hevder er fullstendige grunnløse rykter om at det går mot brudd mellom et av Hollywoods mest profilerte ektepar: Katie Holmes og Tom Cruise.

 

I en sladrespalte i det amerikanske magasinet In Touch, het det at Holmes planla å flytte fra Los Angeles til Manhattan for å starte et nytt liv for seg og datteren Suri. Artikkelen, som også var magasinets førstesideoppslag, fortalte at «Katie vil ha livet sitt tilbake».

 

En insider sier angivelig til In Touch: «Selvsagt elsker Katie Tom, men hun føler ofte at hun ofte må spille den lille hustruen som smiler og lytter til alt han har å si».

 

Men nå sier Holmes talskvinne: «Ryktene er bare vrøvl. Katie og Tom har et nært og kjærlig ekteskap», melder Female First.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews