Cruise klar for flere umulige oppdrag

(29.10.2012, sist oppdatert 29.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Alt ser ut til å være klappet og klart for en femte «Mission: Impossible»-film.

50-årige Tom Cruise avslører at det foreligger konkrete planer for en femte film i filmserien om den handlekraftige spionen Ethan Hunt. Cruise spilte Hunt for første gang i 1996, og har til sammen spilt karakteren fire ganger. Nå forteller han at han ikke har noen planer om å pensjonere den actionglade karakteren. Han sier til magasinet Total Film:

 

- Da jeg begynte med «Mission: Impossible» var håpet å gjøre mange filmer i serien og skape en karakter som utviklet seg. På den tiden vi startet opp, var det tidenes dyreste film for Paramount Pictures - og den første filmen jeg produserte.

 

Cruise fortsetter: - Det har vært ganske spennende, det å se publikums respons. Å se hvordan dette ble, mottatt har vært fantastisk. Jeg vil gjøre en haug med filmer. Jeg lager så mange som folk vil se. For meg er det morsomste med dem at de er så utfordrende å lage.

 

Skuespilleren avslørte videre at han allerede har begynt å se seg om etter nye lokaler for Hunts «comeback». Han legger til:

 

- Vi jobber med ulike ideer. En ting jeg elsker ved å reise rundt å promotere filmer, er at jeg får sett så mange ulike steder - og slik kommer opp med ideer til ulike sekvenser.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews