Cruise hyller Newman

(02.10.2008, sist oppdatert 02.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Tom Cruise har skrevet en tekst som forklarer hvor mye Paul Newman har betydd for ham.

Hollywood-legenden Paul Newman gikk bort fredag 26. september, 83 år gammel. Han døde i sitt hjem i Westport i Connecticut etter halvannet års kamp mot kreften.

 

Nå har Tom Cruise, som selv har blitt et stort Hollywood-ikon, skrevet et essay for å hylle en av USAs aller største filmikoner.

 

Teksten blir å lese i et kommende eksemplar av det amerikanske kjendismagasinet People, men noe av det Cruise har skrevet har allerede lekket ut. Ifølge nettstedet Female First skriver han:

 

«Jeg så på ham som en som var større enn livet. Men han hadde en evne til å få oss alle til å slappe av». (...) «Han kalte meg »Cruiser?, noen ganger «Kid». Vi tok oss tid til å henge sammen så snart anledningen bød seg?.

 

Cruise avslutter sin hyllest til Newman med følgende setning: «Livet hans vil alltid inspirere meg. Verden har mistet et ikon. Jeg har mistet et idol».

 

Newman var nominert til Oscar ti ganger og vant den gjeve statuetten i 1987 for sin rolle i «The Color of Money», der han spilte mot Tom Cruise. I tillegg ble han tildelt Æres-Oscar to ganger.

 

Newman spilte i over 60 filmer, blant annet «Katt på hett blikktak», mot Elizabeth Taylor, «The Hustler» - og ikke minst i «Butch Cassidy and The Sundance Kid» og «Stikket», begge i samspill med Robert Redford.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews