Cruise-dans fører til film

(10.06.2010, sist oppdatert 10.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Så er det bekreftet: Paramount vier en hel film til den gærne filmprodusenten Les Grossman.

Tom Cruise fikk opp stemningen i salen under nylig avviklede MTV Movie Awards, da han utkledd som filmprodusenten fra «Tropic Thunder», Les Grossman, inntok scenen.

 

Rollen i «Tropic Thunder» ble et lykketreff for Tom Cruise, som stadig ble mer upopulær på grunn av koblingen til scientologkirken og den litt spesielle hoppingen i Oprah Winfreys sofa.

 

I komedien «Tropic Thunder» spilte ikke Tom Cruise en av hovedrollene en gang. Men hans medvirkning som filmmogulen Les Grossman har blitt kultforklart, og folk fikk på ny opp øynene for skuespillertalentet Cruise.

 

Og under MTV Movie Awards gjentok han rollen i en hysterisk dans med Jennifer Lopez. Dansen har blitt en stor YouTube-hit, og Paramount bekrefter nå at en hel film med Grossman er på trappene.

 

Det var i 2008 at Grossman ble introdusert for verden i Ben Stiller-komedien «Tropic Thunder». Tidligere har Ben Stiller blant annet sagt følgende om Grossman. - Hans liv er en inspirerende fortelling om menneskelig kamp for å lykkes - mot alle odds. Jeg er beæret over å få jobbe med ham.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews