Cruise bryr seg fortsatt om Kidman

(28.12.2006, sist oppdatert 28.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Kidman har det ikke bare lett. I sommer giftet hun seg med countrystjernen Keith Urban, men han har tilbrakt store deler av hvetebrødsdagene på rehabiliteringsklinikker.

Nå trår Tom Cruise støttende til.

 

For fem år siden skilte Tom Cruise og Nicole Kidman seg under mystiske omstendigheter. Ingen av dem ville ut med hva som var årsaken til det bitre bruddet, og alt fra utroskap til uenigheter når det gjelder trosspørsmål, fikk skylden i pressen.

 

Det kan imidlertid virke som om de vonde følelsene har antatt en vennligere karakter.

 

Tom Cruise giftet seg nylig med Katie Holmes, mens Nicole Kidman ble smidd i hymens lenker til countryartisten Keith Urban i sommer. Men for sistnevnte par har det ikke bare vært romantikk på dagsordenen. Keith Urban måtte i høst inn til rehabilitering for sitt alkoholmisbruk. Denne uken ble han imidlertid gjenforent med Kidman i Sydney, Australia.

 

- Tom ringte nylig Nicole og sa til henne at han er der dersom hun trenger hjelp og støtte. Nicole ble rørt over omsorgen han viste, sier en venn av stjernen til magasinet Life & Style.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews