Cruise angrer sofahoppingen

(27.11.2008, sist oppdatert 27.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

En forbløffet Oprah Winfrey og hennes publikum ble vitne til en hoppende Tom Cruise da han gjestet talkshowet hennes i 2005.

Da hadde han blitt sammen med den langt yngre Dawson?s Creek-stjernen Katie Holmes, og la ikke bånd på sin begeistring da han dumpet innom sofaen til talkshowdronningen.

 

Gjentatte ganger hoppet han opp og ned i sofaen, knelte og jublet foran publikum - mens en vantro Winfrey stadig forsøkte å få i gang intervjuet.

 

Til slutt ble «trofeet» Katie Holmes hentet ut hun også, og også hun virket en smule fortumlet over sin utagerende kjæreste.

 

Siden gikk spekulasjonene i sladrepressen: Hadde Tom Cruise mistet grepet? Var han blitt en smule gal?

 

Nå forteller Hollywood-ikonet at han kanskje var en smule hyperaktiv hos Winfrey.

 

- Jeg antar at jeg oppvartet Kate på en noe aggressiv måte. Det finnes ting som jeg kan se tilbake på og tenke at jeg kunne håndtert bedre. Det påvirket oss alle, og som ektemann vil du beskytte familien din, sier Cruise nå til magasinet Hello.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.297 sec - 1 pageviews