Cruise: - Gleder seg til jul

(11.12.2012, sist oppdatert 11.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det ser ut til at det blir en riktig hyggelig jul for nyskilte Tom Cruise. Nå snakker han om planene.

For tiden reiser han rundt og gjør promo for sin nye film «Jack Reacher», men den amerikanske skuespilleren avviser ikke totalt litt small talk om privatlivet.

 

På London-premieren mandag var det en opplagt Cruise som møtte fram, og han snakket for første gang med pressen etter at han skilte lag med Katie Holmes.

 

- Vi har mange svært spesielle planer på gang for julen, uttalte han - og la til at han skal feire jul med ungene fra ekteskapet med Nicole Kidman (Bella, 20 år og Connor 17 år), samt Suri (6) fra ekteskapet med Katie Holmes. - Vi skal være sammen, og jeg gleder meg, sa han videre.

 

Med base i London siden august, hvor han har spilt inn actionfilmen «All You Need Is Kill», sier Cruise at han nå begynner å føle seg hjemme hos britene.

 

- Jeg elsker å være her, sier han til People, og legger til: - Jeg har fått så mange venner her og har jobbet med så mange skuespillere. Det er et fantastisk sted å være. Og jobbe. Jeg har jobbet hver dag, sju dager i uken, men har følt meg i storform. Det har ikke bundet opp riktig all tiden min. Men det har vært travelt, og det liker jeg.

(©NTB)

 

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.225 sec - 1 pageviews