Cruise ønsker seg en datter til

(21.09.2007, sist oppdatert 21.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise og Katie Holmes ønsker seg en jente til.

Mange menn ville kanskje vært klar for en sønn dersom den førstefødte viste seg å være ei jente, men slik er det ikke fatt med Tom Cruise. Han ønsker seg tvert imot ei søster til sin nå 18 år gamle datter, Suri, dersom vi skal tro nettstedet Female First. En kilde på filmsettet til Tom Cruises nye film «Valkyrie», sier:

 

- De vil ha flere barn. Suri har vært slik en gledesspreder for Tom, så han ønsker seg ei jente til. Katie føler det på samme måte.

 

Paret oppholder seg for tiden i Berlin mens Cruise spiller inn scener til filmdramaet med handling til 2. verdenskrig.

 

Katie Holmes (28) har for filmfri for tiden og en kilde sier til magasinet OK!: - Det er tydelig at hun forbereder seg på et nytt svangerskap.

 

Og til spørsmålet om hun ønsker seg flere barn, svarte Holmes nylig: - Absolutt! Det er fantastisk å være mor, vi opplever en så fin tid nå. Vi vil ha mange unger i huset vårt, de lager så mye herlig ståk rundt seg.

 

Stjerneparet er bosatt i Los Angeles med sin biologiske datter Suri samt adoptivbarna Cruise adopterte sammen med Nicole Kidman, Isabella (14) og Connor (12).

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Anonym
22.09.2007 12:36
Det står jo at Suri er 18 år gammel

anonym
23.09.2007 18:49
er lix dattra suri 18 år????????

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews