Cruise ønsker seg en datter til

(21.09.2007, sist oppdatert 21.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise og Katie Holmes ønsker seg en jente til.

Mange menn ville kanskje vært klar for en sønn dersom den førstefødte viste seg å være ei jente, men slik er det ikke fatt med Tom Cruise. Han ønsker seg tvert imot ei søster til sin nå 18 år gamle datter, Suri, dersom vi skal tro nettstedet Female First.

 

- De vil ha flere barn. Suri har vært slik en gledesspreder for Tom, så han ønsker seg ei jente til. Katie føler det på samme måte, sier en kilde på filmsettet til Cruise sin nye film «Valkyrie».

 

Paret oppholder seg for tiden i Berlin mens Cruise spiller inn den nye produksjonen med handling lagt til 2. verdenskrig.

 

Katie Holmes (28) har for tiden filmfri og en kilde sier til magasinet OK! at det er tydelig at hun forbereder seg på et nytt svangerskap.

 

Og til spørsmålet om hun ønsker seg flere barn, svarte Holmes nylig følgende: - Absolutt! Det er fantastisk å være mor, vi opplever en så fin tid nå. Vi vil ha mange unger i huset vårt, de lager så mye herlig ståk rundt seg.

 

Stjerneparet er bosatt i Los Angeles med sin biologiske datter Suri samt adoptivbarna Tom Cruise adopterte sammen med sin ekskone Nicole Kidman, Isabella (14) og Connor (12).

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews