Clooneys Cruise-tips

(26.02.2008, sist oppdatert 26.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren George Clooney oppfordrer sin Hollywood-kollega Tom Cruise til å «gjøre narr av seg selv» for dermed å få tilbake noe av sin publikumsappell.

Cruise sin offentlige figur har de siste årene vært preget av hans forhold til scientologikirken og at filmene hans har gått mindre bra på kino.

 

Nå tar Clooney bladet fra munnen og sier at Cruise slettes ikke er arrogant eller selvopptatt - alt han må gjøre er å gjøre litt narr av seg selv.

 

- Før de kunne ta livet av meg i «Batman & Robin», sa jeg: «Det er en dårlig film, og jeg er det verste i den». Om du forsøker å forsvare en stilling som ikke lar seg forsvare, ser du ut som en idiot. Gutta som jeg digger gjør ikke det. Se på Winston Churchill. Han sa: «Dette er våre svakheter. La oss nå legge dem bak oss», sier Clooney i et intervju med magasinet Time.

 

Og dette har Clooney å si om Cruise: «Jeg snakket med ham forleden, og han er en fin fyr. Det er ikke noe selvopptatt ved det han sier. Han må bare snu det til en måte å gjøre narr av seg selv på.

(©NTB)»

 


Les alt om George Clooney og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews