Cher avviser ekteskapsrykter

(23.08.2012, sist oppdatert 23.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Cher skyter ned ryktene om at hun skal gifte seg med bikerkjæresten.

«Skjønne dere, må gjør det klart, gifter meg ikke med Tim» tvitret den 66 år gamle poplegenden - etter at ryktebørsen hevdet at hun var i ferd med å forberede bryllup med Tim Medvetz.

 

Han er tidligere medlem av Hells Angels, er nå fjellklatrer og Harley-bygger - og er 42 år gammel, et år yngre enn Chers eldstesønn. Men begge sønnene hennes oppmuntret moren til å gjenoppta kontakten med Medvetz, som hun tidligere gjorde det slutt med fordi de hadde det for travelt.

 

Tabloidene spekulerte i om det som eventuelt ville vært Chers tredje ekteskap, skulle finne sted til høsten. Men det spørs om Cher akter å prøve seg på giftermål igjen:

 

Først var hun gift med Sonny Bono i 13 år frem til 1975, og fikk en datter, som nå er blitt kjønnsoperert og er sønnen Chaz Bono (43). Senere samme år slo Cher sine pjalter sammen med musikeren Gregg Allman, fikk sønnen Elijah Blue (36), men skilte seg etter 4 år. Til tross for romanser med alt fra Elvis Presley, Eric Clapton og Gene Simmons til Tom Cruise og Warren Beatty, har hun siden vært singel.

(©NTB)

 


Les alt om Bono og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews