Cher + Cruise kunne vært sant

(29.04.2008, sist oppdatert 29.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Cher kunne nylig fortelle på amerikansk fjernsyn at hennes korte forhold til Tom Cruise kunne ha blitt noe langt mer fordi hun var opp over ørene forelsket i skuespilleren.

Sangeren hadde følge med Cruise for 25 år siden, da hun var 36 og på høyden av sin karriere, mens Cruise var en 20 år gammel skuespiller som var på vei oppover.

 

De gjorde det slutt i 1986 da Cruise ble tvunget til å flytte fra Los Angeles til Chicago etter å ha fått en rolle i regissøren Martin Scorseses film «The Color Of Money». Ett år senere giftet han seg med sin første kone, Mimi Rogers, som han skilte seg fra i 1990.

 

Til tross for aldersforskjellen på 16 år, er Cher overbevist om at de kunne ha utviklet et solid forhold om ikke de hektiske timeplanene deres hadde drevet dem fra hverandre.

 

- Han var sjenert. Han sa at han følte seg som en skikkelig dust på skolen og at ingen snakket til ham. Vi var ute å spiste middag sammen på en restaurant i New York og kelneren kom fra samme skole som ham. Han sa til meg at hun aldri snakket til ham da de gikk på skolen sammen, men nå som han var kjent, fikk han hennes hele og fulle oppmerksomhet.

 

- Det kunne ha blitt en storslagen romanse fordi jeg var helt vill etter ham, sa Cher i programmet til Oprah Winfrey.

(©NTB)

 

 


Les alt om Oprah Winfrey og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews