Carrey og Lopez benekter scientologi

(18.12.2006, sist oppdatert 18.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez og Jim Carrey benekter avisoppslag om at deres nye vennskapsforhold med Tom Cruise også har sammenheng med en gryende interesse for scientologitroen.

Det er New York Post som skriver at katolske Lopez langsomt er blitt innført i scientologitroen av venninnen Leah Rimini - kjent fra «Kongen av Queens», mens moromannen Carrey skal ha tatt innføringskurs i trosretningen.

 

Mediene var forbløffet over at Tom Cruise og Katie Holmes inviterte Lopez, hennes ektemann Marc Anthony og Carrey og hans kjæreste Jenny McCarthy til sitt italienske bryllup - fordi Cruise og Holmes ikke hadde omgått de fire noe særlig tidligere.

 

Men de siste to ukene har Cruise møtt Lopez og Anthony ved minst tre ulike anledninger.

 

- Jeg har ingen kjennskap til dette, men jeg ville antakelig ikke hatt noen kommentar heller hvis jeg hadde, sier Lopez‘ talsmann. Carreys manager benekter at klienten tar scientologiundervisning.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews