- Beckham drømmer om å bli skuespiller

(16.01.2007, sist oppdatert 16.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den italienske designeren Giorgio Armani kjenner angivelig David Beckhams innerste tanker.

Armani mener Beckhams nye kontrakt med fotballaget Los Angeles Galaxy handler mer om at fotballspilleren vil til Hollywood for å gjøre skuespillerkarriere, enn om fotball.

 

Beckham selv kunne forrige uke annonsere at han og kona Victoria skal flytte til USA etter at han ble løst fra sin kontrakt med Real Madrid. Armani sier: - Han vil være skuespiller, ikke fotballspiller.

 

Moteskaperen, som har designet det engelske fotballagets klær de senere år, tilføyer:

 

- Han er en veldig pen mann og hans fotballkarriere nærmer seg slutten. Og se på kona hans. Jeg så henne i Tom Cruises bryllup, hun er en svært sprudlende dame.

 

Beckham har selv innrømmet at han har fått råd av skuespillervennen Tom Cruise angående en framtidig skuespillerkarriere. Det har tidligere vært ymtet frampå om at det er Posh Spice som ønsker å bli stjerne i Hollywood. Dette har hun selv benektet. Men hun sier ifølge den britiske tabloiden The Sun:

 

- Jeg kan nesten ikke vente til vi flytter. Vi er virkelig ivrige etter å komme oss av gårde.

 

For tiden er hun på husvisninger i filmbyen, og sjekker ut hvilke skoler som vil egne seg for parets tre sønner. David Beckham skal ha fått 128 millioner pund for avtalen med Los Angeles Galaxy.

(©NTB)

 


Les alt om David Beckham og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews