Alle vil se Smiths fotballsønn

(17.07.2008, sist oppdatert 17.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Billettene til å se high school-fotball på Oaks Christian School i Westlake, California er plutselig blitt svært ettertraktede. Ny rekrutt på laget er nemlig Will Smiths eldste sønn Trey.

Trey er ikke eneste kjendissønn på laget, som kaller seg Lions: Der er også sønnen til den amerikanske fotballegenden Joe Montana og ishockeyens store Wayne Gretzky.

 

De andre unge spillerne er allerede vant til oppmerksomhet, og til at det befinner seg store kjendiser på tribunene under kampene.

 

- I fjor var Will Smith der sammen med Tom Cruise. Vi ble litt distrahert før kampene, men til slutt lot vi oss ikke merke det. Det er kult at de er der, men vi må fokusere på fotballen, sier stjernespilleren Chris Coyle til IMDb.com.

 

Trener Bill Redell er like fornøyd, og mener de tre kjendisavkommene er flotte rollemodeller.

 

- Har du en datter, ville du ønske at hun datet disse gutta, fastslår han.

 

15 år gamle Trey er fra skuespillerens første ekteskap, som tok slutt i 1995. Mens de to barna som Will Smith har med sin nye kone Jada Pinkett Smith, Jaden (10) og Willow (7) begge har gjort seg bemerket på filmlerretet, har Trey vist mindre interesse på den fronten.

(©NTB)

 


Les alt om Pink og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.217 sec - 1 pageviews