Woods: - Jeg levde på løgner

(22.03.2010, sist oppdatert 22.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

I det første intervjuet etter utroskapsskandalene, legger golfesset Tiger Woods ut om hvordan han levde sitt liv på løgner.

Tiger Woods har gjort sitt første intervju siden han krasjet bilen sin inn i et tre i november, da kona rasende forfulgte ham etter å ha avslørt ham som utro. Siden har den ene elskerinnen etter den andre stått fram, og Woods har vært til behandling for sexavhengighet.

 

I intervjuet med Golf Channel sier han: - Jeg levde på løgner, virkelig. Jeg har gjort en del dumme ting i mitt liv.

 

Det fem minutter lange intervjuet ble sendt søndag kveld, og her fortalte Woods blant annet hvor lite hyggelig det var å måtte stå til rette for sin kone og sin egen mor: - Jeg såret dem mest. Dette er personene i mitt liv som jeg står nærmest, og å fortelle ærlig alt som har skjedd var veldig smertefullt. Det var veldig tøft å se seg selv i et lys man helst ikke vil se seg selv, fortsatte Woods. Og la til: - Jeg visste virkelig ikke hvor ille jeg var.

 

Den skandalerammede golferen gjorde nylig offentlig planene for sitt comeback til golfen i april, og Woods innrømmer villig: - Jeg er litt nervøs, dersom jeg skal være ærlig.

 

- Men jeg er ivrig etter å komme tilbake for å spille, og jeg gleder meg til å se gutta igjen. Jeg har virkelig savnet mange av vennene mine, og jeg har savnet konkurransene. Jeg har fortsatt et stykke å gå når det gjelder behandlingen, og selv om jeg er på banen igjen betyr ikke dette at jeg har avsluttet den, slår han fast.

(©NTB)

 


Les alt om Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews