Tiger på sexavvenning?

(13.01.2010, sist oppdatert 13.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hvor er Tiger Woods? Mens kona Elin Nordegren fremdeles er i Florida, har Tiger ligget svært lavt etter det angivelige husbråket. Nå plasserer ryktene ham på en klinikk i Arizona der han skal avvennes for sin påståtte sexavhengighet.

Det hevder kilder overfor bladet People. Det skal være snakk om den eksklusive klinikken The Meadows, som spesialiserer seg på rusavvenning, men som også tar fatt i gambling og sexavhengighet.

 

De første ryktene dukket opp allerede for en måned siden, men nå har de fått fornyet kraft. En sexterapeut som hevder å kjenne situasjonen sier at Tiger Woods dukket opp ved nyttårstider, og vil forbli der i 4-5 uker for behandling.

 

Det som derimot er sikkert, er at han har klart å holde seg unna offentligheten - og det meldes stadig om nye observasjoner: På Long Island, Bahamas, i Afrika, i Oregon, i California - og nå senest altså i den lille byen Wickenburg, der The Meadows ligger.

 

Eksperter på sexavhengighet som People har vært i kontakt med, er splittet i synet på hvorvidt rehabilitering vil hjelpe Woods (34). De mener at han er mer avhengig av kjærlighet, siden han har hatt månedslange forhold til sine elskerinner, enn av sex. Blant dem er Sharon O?Hara, sjef for Sexual Recovery Institute i Los Angeles.

 

- Han har tilsynelatende et behov for å bli forgudet, å se seg selv reflektert i deres øyne og at det skal bety noe, sier O?Hara.

(©NTB)

 


Les alt om Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews