Tiger Woods og kona i hjemmeterapi

(04.12.2009, sist oppdatert 04.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Tiger Woods og hans plagede kone Elin Nordegren har forskanset seg i herskapshuset sitt i Florida, der de får intens ekteskapsrådgivning.

Det er kjendisnettstedet People som oppsummerer hva som angivelig skjer med golfkjendisen og hans svenske kone etter at utroskapen hans kom for en dag.

 

Ifølge Chicago Sun-Times går Woods og Nordegren i parterapi flere ganger om dagen - hjemme hos seg selv. Mødrene deres har begge vært i kontakt med paret for å se hva de kan gjøre. Tiger Woods mor Kultida skal ifølge kilder være takknemlig for at sønnens to barn Sam Alexis (2) og Charlie Axel, som kom til verden i februar, er for unge til å skjønne hva som skjer.

 

Ifølge et annet nettsted, DailyBeast.com, så forhandler Nordegren også med ektemannen og hans advokater om å revidere ekteskapskontrakten hun inngikk da hun giftet seg med Woods:

 

Hun ønsker nå å motta over 300 millioner kroner dersom hun forblir mer enn to år i ekteskapet, mot de 112 millionene hun sa ja til i 2004. Angivelig krever også Elin Nordegren en øyeblikkelig utbetaling på 28 millioner kroner fra Tiger Woods etter det som har skjedd.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews