Politiet vil ha Woods? sykehusjournal

(30.11.2009, sist oppdatert 30.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Politiet vil nå ha tak i sykehusjournalen til Tiger Woods - for å se om skadene hans er forenlige med en bilulykke, eller om det er snakk om familievold.

Det sier kilder i Los Angeles-politiet til nettstedet TMZ, som har fulgt Tiger Woods-saken tett.

 

Golfstjernen og hans svenske kone Elin Nordgren har holdt på en uttalelse publisert på hans hjemmeside, om at det dreier seg om en ulykke. Men han skriver også at det er en «privat sak», og har hittil ikke latt seg politiavhøre.

 

Dermed har politiet heller ikke fått tatt en nærmere kikk på de skadene som Tiger Woods er påført, skriver TMZ videre.

 

Nettstedet har tidligere sitert kilder på at Woods skal ha sagt til en venn at Elin angrep ham etter å ha konfrontert ektefellen med utroskapsryktene som har svirret. De viser også til at Elin Nordgren har gitt to ulike politiforklaringer på hva hun egentlig gjorde ulykkesfredagen:

 

Først hevdet hun å ha gått inn i huset etter en golfkølle da hun så at ektemannen krasjet, for deretter å ha sagt at hun kjørte etter ektemannen i en golfbil da hun oppdaget ulykken - og grep nærmeste kølle.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews