Kø av påståtte elskerinner

(25.03.2010, sist oppdatert 25.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Når én elskerinne først har stått frem, dukker det gjerne opp flere - og det har Jesse James i likhet med Tiger Woods nå fått merke.

Etter at den tungt tatoverte Michelle «Bombshell» McGee sto frem i amerikansk presse og hevdet hun hadde vært mekanikerens og TV-kjendisens elskerinne, har ytterligere to kvinner meldt seg:

 

Stripperen Melissa Smith solgte historien om sin to år lange angivelige affære med James til tabloidpressen denne uken, etter at de møttes via MySpace i 2006. Fotografen Brigitte Daguerre møtte James da hun ble hyret inn som stylist for et fotooppdrag på West Coast Choppers i 2008.

 

Og ikke nok med det: En tidligere kvinnelig ansatt i James? firma West Coast Choppers inngikk forlik med ham og selskapet i 2007 etter å ha truet med rettssak. Kvinnen, som skal ha hatt en lederstilling, hevdet Jesse James hadde trakassert henne seksuelt ved flere anledninger, og at det også skal ha dreid seg om seksuelle handlinger.

 

Jesse James verken bekreftet eller benektet påstandene i papirene fra forliket, ifølge TMZ, som endte med at hans tidligere ansatte fikk 4,4 millioner kroner. Også i 2000 skal det ha vært en sak som involverte en kvinnelig ansatt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.206 sec - 1 pageviews