Elin jogger i Sverige

(03.05.2010, sist oppdatert 03.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mens skilsmisseryktene florerer og Tiger Woods spiller golf, jogger Elin Nordegren rundt hjemme i Sverige.

Enn så lenge er hun kona til golfstjernen. Men for halvannen uke siden tok hun med seg barna Sam og Charlie - og dro hjem til mamma i Gävle.

 

Helt frem til helgen har hun holdt seg i skjul. Men lørdag viste hun seg for første gang offentlig, da hun dro på joggetur - i selskap med en MP3-spiller og to livvakter, skriver Expressen.

 

Nordegren akter ifølge amerikanske medier å holde seg i Sverige ytterligere et par uker. Før avreise fra USA var hun og moren, tidligere statsråd og nå fylkesmann Barbro Holmberg, hos advokat for å diskutere en eventuell skilsmisse, skrev Radaronline.

 

Mens Elin er i Sverige skal hun også sjekke hvordan det går med oppussingen av hennes nyinnkjøpte hus på en øy utenfor Vaxholm i Stockholms skjærgård.

 

Huset ble kjøpt før Tiger Woods? utroskap ble kjent, og skal ha vært ment som feriehus for hele familien. Nå tror mange at huset i stedet blir Elin og barnas nye hjem.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews