- Elin håper å redde ekteskapet for barna

(27.01.2010, sist oppdatert 27.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Elin Nordegren håper hun kan redde ekteskapet med utro Tiger Woods fordi hun ikke ønsker at deres to barn skal vokse opp uten faren.

- Elin ønsker et ordentlig familieliv. Hun var selv skilsmissebarn, og følte at faren avspiste henne. Hun ønsker absolutt ikke at det skal skje med Sam og Charlie. Så hun vil prøve å holde familien sammen, selv om hun og Tiger lever sammen som venner istedenfor kjærester, sier en kilde nær familien.

 

Det melder People.com, som også siteres av blant andre CNN som dessuten skriver at Nordegren angivelig skal ha besøkt ektemannen. Tiger Woods skal befinne seg til avvenning for sexavhengighet på en klinikk i Mississippi.

 

I løpet av et seks ukers behandlingsprogram skal ektefellen til pasienten komme på besøk en uke, og ifølge tidligere pasienter ved Gentle Path-klinikken er dette «den tøffe delen» der utroskapen må innrømmes.

 

Også Tiger Woods sies å ønske å lappe sammen ekteskapet, og deretter prøve å vende tilbake til sitt gamle liv som golfstjerne.

 

Parets datter Sam er to år, og sønnen Charlie 11 måneder gammel.

(©NTB)

 


Les alt om Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews