- Swift flytter for kjærligheten

(23.11.2012, sist oppdatert 23.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Taylor Swift skal angivelig være på husjakt i London for å få være nær sin nye flamme, Harry Styles.

22-årige Swift har fått seg ny kjæreste, dersom vi skal tro magasinet Look. Hennes utkårede er Harry Styles, kjent fra bandet One Direction, meldes det videre.

 

Og nå skal stjernen være på husjakt i London slik at hun har et eget krypinn i storbyen når hun besøker Styles, som bor i Primrose Hill-området i byen.

 

En kilde sier til magasinet: - Taylor sier at ting er vanskeligere dersom man ikke får noe tid sammen. Nå vil hun kjøpe et hus i London. Da blir de i stand til å fortsette å bli kjent med hverandre. Hun har til og med spurt Harry om han vil hjelpe henne med å finne et sted, siden han kjenner området.

 

Men det finnes kilder som mener unge Styles (18) ikke er for imponert over planene hennes. Kilden sier: - Jeg vet ikke helt hvordan Harry virkelig vil reagere dersom Taylor flytter inn i gata.

 

Swift eier fra før hus i både Nashville og Beverly Hills.

(©NTB)

 


Les alt om Taylor Swift!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.314 sec - 1 pageviews