- Swift dater en Kennedy

(02.08.2012, sist oppdatert 02.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Taylor Swift ser ut til å gjøre sine hoser grønne i Kennedy-klanen.

Ifølge rykter har hun tilbrakt en del tid med Conor Kennedy, og bestemor Ethel sier følgende om muligheten for å få Swift inn i familien: - Da er vi heldige! Hun er fantastisk.

 

Det er magasinet US Weekly som melder om Swifts siste flamme. Ethels begeistrede utrop kom under TV-programmet Television Critics Association panel nylig. Men hun benekter at hun sto bak at de to unge møtte hverandre. - Når det gjelder min involvering, så er den fraværende.

 

Conor Kennedys tante Rory utdypet: - Det var gjennom meg. Jeg dro på konsert med mine to døtre, og slik startet det. Hun ble en venn av oss alle. Hun er super og vi verdsetter henne hele gjengen.

 

Swift (22) og Conor (18) ble fotografert sammen mens de tilbrakte tid sammen i delstaten Massachusetts, sammen med andre medlemmer av Kennedy-familien 27. juli på deres landsted.

 

Conor er barnebarnet til den tidligere amerikanske justisministeren Robert Kennedy.

(©NTB)

 


Les alt om Taylor Swift!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews