Slutt mellom Taylor Swift og Conor Kennedy

(26.10.2012, sist oppdatert 26.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Countrysanger Taylor Swift dater ikke lenger sønnen til Robert F. Kennedy. Hun ble for seriøs for ham, ifølge venner.

Romansen mellom Taylor Swift og Conor Kennedy som kommer fra den kanskje aller mest mektige familien i USA, var over allerede for en tid tilbake, ifølge kilden.

 

- Conor er bare en 18 år gammel gutt og var ikke klar for et seriøst forhold. Men Taylor er ute etter en sjelevenn, og på en måte ble det altfor mye for ham da han innså hvor alvorlig hun tok dette, sier vennen til RadarOnline.

 

- Det var ikke noe følelsesladd brudd. De to klarer seg bra. Bruddet gikk greit, sier venner av de to til The Sun. Vennen legger til at det nå faktisk er over én måned siden de to så hverandre sist. Taylor, kjent blant annet for låten «We are never ever getting back together», har den siste tiden vært opptatt med å spille inn sitt nyeste album «Red». Albumet kom ut denne uken.

 

Taylor (22) og Conor (18) ble først sett sammen i juli. Blonde Taylor skal da ha blitt så forelsket i et av de yngste bladene i Kennedy-klanen, at hun sendte et privat jetfly for å hente ham til seg i Nashville etter at hun hadde måttet reise fra ham i Massachusetts. Hun kjøpte også et hus verdt nesten 5 millioner dollar, rett over gaten for Conors bestemor, Ethel Kennedy. Countrysangeren har imidlertid selv aldri bekreftet forholdet. Hun er mer kjent for å skrive ned følelsene sine i egne tekster, enn for å prate om privatlivet sitt offentlig.

(©NTB)

 


Les alt om Taylor Swift!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews