Taylor Momsen bevæpnet med kniv

(14.05.2010, sist oppdatert 14.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Taylor Momsen, stjernen fra «Gossip Girl» som også har sitt eget rockeband, bærer alltid kniv.

Det hevder 16-åringen iallfall selv i et intervju med den britiske avisen Metro:

 

- Jeg har den svarte yndlingskniven min med meg hele tiden. Det er en springkniv. Det er beroligende for meg å sprette ut bladet på den.

 

Unge Tayor forteller også hvordan hun på flyturen fra USA til London husket på å pakke knivsamlingen sin i kofferten - og ikke glemte seg og la den i håndbagasjen. Det har hun nemlig gjort før.

 

- Jeg fløy fra New York til Los Angeles og hadde fremdeles noen kniver i vesekn. Jeg trodde jeg hadde tatt ut alle, men noen hadde gjemt seg i foldene. Jeg gikk gjennom sikkerhetskontrollen. Om bord i flyet tok jeg ut vesken for å finne lommeboken, og da falt de ut.

 

Taylor Momsen er på turné i Storbritannia med bandet sitt, The Pretty Reckless, der hun er vokalist og spiller gitar på låter hun selv har skrevet. Men knivavsløringen har fått henne i trøbbel med den britiske organisasjonen Mothers Against Murder and Aggression, som hevder hun «trenger å få seg en hjerne».

(©NTB)

 


Les alt om Taylor Momsen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.241 sec - 1 pageviews