Taylor Lautner satser på action

(22.02.2010, sist oppdatert 22.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

For å spille varulv i «Twilight: New Moon» trente Taylor Lautner (18) seg mye opp. Nå bruker han musklene i en serie actionfilmer på store filmselskap.

Ikke bare skal han spille hovedrollene i 3D-filmen «Stretch Armstrong», basert på en actiondukke fra 70-tallet, og i «Max Steel»; om en ung ekstremsportutøver som får superkrefter.

 

Lautner har også sagt ja til «Abduction», melder Deadline Hollywood. Der spiller han rollen som gutten som oppdager at foreldrene ikke er hvem de utgir seg for å være. Når gutten innser hvorfor han har følt seg så fremmedgjort overfor moren og faren, begir filmhandlingen seg ut i «Jason Bourne»-aktig action.

 

Innspillingen av «Abduction» starter i juli - omtrent samtidig som tredje runde med «Twilight»-filmatisering, «The Twilight Saga: Eclipse», blir å se på kinolerretet. Lautner skal også være med på «Breaking Dawn»-filmen, som har premiere i 2011.

 

For tiden er unggutten å se i den romantiske filmen «Valentine?s Day», men tok fri fra promoteringsoppgavene for å feire 18-årsdagen sin 11. februar med familie og venner.

(©NTB)

 


Les alt om Taylor Lautner !


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews