Lautner forventer emosjonell avslutning

(15.04.2011, sist oppdatert 15.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Taylor Lautner forteller at han tror tårene kommer til å strømme når «Twilight»-eventyret blir fullendt med innspillingen av «Breaking Dawn: Part 2».

«Breaking Dawn» er den fjerde og siste boken i «Twilight»-sagaen, og filmen basert på boka blir delt i to deler. Her møter vi igjen Lautner som varulven Jacob Black.

 

Skuespilleren forteller at det vil bli følsomt når siste ord og scene er spilt inn. Han sier til MTV: - Det blir blandede følelser, helt sikkert. Den ene halvdelen av meg sier at det vil bli lettelse. Jeg får litt fri, jeg kan tilbringe mer tid med venner og familie og gjøre andre ting. Men så er det den andre halvdelen som sier at «dette blir virkelig rart».

 

- Ingen vil innrømme det akkurat nå, men jeg garanterer at det blir tårer, legger han til.

 

«Breaking Dawn: Part 1» lander på kinoene mot slutten av året mens siste filmen er forventet å følge opp 12 måneder senere.

 

Men du kan se Lautner før den tid, ettersom han skal spille i «Abduction» - som skal være premiereklar i september.

(©NTB)

 


Les alt om Taylor Lautner !


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews