Kryptisk «Twilight»-stjerne pryder Rolling Stone

(26.11.2009, sist oppdatert 26.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

«New Moon»-stjernen Taylor Lautner (18) pryder coveret til det nyeste nummeret av magasinet Rolling Stone - men gir kryptiske svar på nærgående spørsmål.

Kjekkasen poserer i hvit, våt t-skjorte og må blant annet svare på spørsmål rundt sin seksualitet når musikkbladet vier ham massiv oppmerksomhet.

 

Til dette svarer han bare: - Ok. Jeg kan se hvor du vil. Interessant spørsmål. Det er mange rykter der ute.

 

På samme vage måte svarer han når han blir konfrontert med ryktene om at det har oppstått en romanse mellom ham og countrysangeren Taylor Swift (19). De to «Taylorene» har vært omgitt av rykter siden de filmet en scene til den kommende filmen «Valentine?s Day», men ingen av dem har bekreftet - eller avkreftet - at de er et par.

 

Taylor Lautner svarer bare slik når Rolling Stone vil vite om det er noe mellom dem:

 

- Vi går veldig godt sammen. Vi hadde en umiddelbar kontakt. Og hun er en fantastisk jente. Ved siden av å være vakker er hun ekstremt morsom, karismatisk og festlig å være sammen med. Så vi har absolutt funnet tonen og står hverandre nær.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews