Williams ikke aktuell i Boyle-rolle

(25.08.2009, sist oppdatert 25.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Robin Williams gjorde i sin tid en stor innsats i dobbeltrollen Daniel Hillard/Mrs. Euphegenia Doubtfire i filmen «Mrs. Doubtfire» fra 1993.

Da var det kanskje ikke så rart at den britiske avisa The Telegraph ville ha det til at han hadde blitt spurt om å spille det skotske sangfenomenet Susan Boyle som ble kjent gjennom TV-programmet «Britain?s Got Talent».

 

En representant for Williams sier nå at hele historien er oppspinn. Avisa klarte til og med å fabrikkere uttalelser for å understøtte påstanden, melder nettstedet PRIVATE «TYPE=PICT;ALT=msnbc.com home»msnbc.com.

 

Boyles opptreden ble sendt jorda rundt og skaffet hennes kjendisfans som Demi Moore og Ashton Kutcher. Men hun ble slått i finalen av dansegruppa Diversity.

 

Men en ting er sikkert når det gjelder Robin Williams fremtidige filmprosjekter. Han vil gi stemme til en ny «Happy Feet»-film.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews