Susan Boyle drømmer om kjærlighet

(14.10.2011, sist oppdatert 14.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Susan Boyle drømmer fremdeles om en kjæreste. Men i stedet blir det en ny katt, som hun oppkaller etter Simon Cowell.

- Alle liker vi tanken på å dele livene våre med noen som vil beskytte og ta vare på oss. Jeg er mye alene, og den spesielle personen har ikke dukket opp enda, sier Boyle (50) til The Sun.

 

Sangfuglen som dukket opp fra det blå i 2009, og for lengst er blitt millionær på sin gullstrupe med 14 millioner solgte eksemplarer av sine to første plater, medgir at det har kommet «en del tilbud i posten».

 

- Og noen av de bildene de har sendt meg, herregud. La oss bare si at de ikke passer for meg. Bare Donny Osmond har virkelig vekket min interesse, og han er opptatt, sier hun om den gamle stjernen som hun lyttet til musikken til som ung - og som hun nylig fikk møte i USA.

 

At hun lengter etter kjærlighet, har også inspirert tittelen på hennes kommende tredjealbum, «Someone To Watch Over Me», som slippes 25. november i Norge. Men i intervjuet understreker hun at hun ikke føler seg ensom og isolert mer.

 

- Dørene har åpnet seg, og folk jeg har møtt har lært meg å oppføre meg bedre, mindre barnslig. Jeg har vokst opp litt, blitt mer selvsikker og sosial. Jeg var smertefullt sjenert tidligere, men nå har det kommet dit at jeg snakker hull i hodet på folk.

 

Hun bor fremdeles i det kommunale huset hun delte med moren, til tross for at hun kjøpte seg nytt hus i fjor. Det synes hun er «for fint» - og bruker til å øve i. Katten Pebbles får snart selskap av en ny, stor, sort pus, som Susan Boyle har tenkt å kalle «Simon».

(©NTB)

 

 


Les alt om Simon Cowell og Susan Boyle!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews