Lou Reed nektet Susan å synge «Perfect Day»

(09.09.2010, sist oppdatert 09.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

En gråtende Susan Boyle måtte trekke seg fra medvirkningen i «America?s Got Talent» etter at Lou Reed personlig nektet henne å synge «Perfect Day».

Rett før innspillingen fikk nemlig TV-produsentene beskjed at Reed nektet den skotske talentshowvinneren å synge hans klassiske 1972-hitlåt - fordi han ikke er noen fan av Boyle.

 

Da var det ikke tid for backingsangerne å innøve noen erstatningslåt, så Susan Boyle måtte droppe hele sin opptreden - som hun hadde fløyet til Los Angeles fra Storbritannia for å gjøre.

 

- Susan er veldig følsom, og ble virkelig lei seg. Dette ga selvtilliten hennes et skudd for baugen, sier en kilde nær Boyle til Daily Mail.

 

Boyle skal ha sittet i en bil underveis til fjernsynsstudioet da beskjeden kom, og brøt sammen i tårer, heter det videre.

 

I november slippes Susan Boyles album nummer to, som har fått tittelen «The Gift». Hun har hintet om at det blir en 60-tallsfølelse over det, «fordi det var min tid». Debutplaten «I Dreamed A Dream» kom i november i fjor, med et unntak kun bestående av coverlåter, skal ha solgt over syv millioner eksemplarer.

(©NTB)

 


Les alt om Susan Boyle!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews