Cowell er en rik mann

(23.04.2010, sist oppdatert 23.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Simon Cowell er blitt en rik mann takket være musikktalentshowene på TV.

Bare det siste året har Simon Cowell økt formuen sin med over 400 millioner kroner, takket være at han tok tilbake rettighetene til suksesseriene «Britain?s Got Talent» og «X Factor».

 

Dermed har Cowell (50) en formue på hele 1,5 milliarder kroner, ifølge rikinglisten til Sunday Times, der halvparten ene og alene skriver seg fra TV-tingene hans de siste to årene. Det er en sum som gjør ham til den 398. rikeste mannen i Storbritannia, noe som er opp 40 plasser fra i fjor, og den 11. rikeste musikkbransjemannen - rett bak Keith Richards.

 

Men Cowell lener seg langt fra tilbake: Til uken vil han ifølge Daily Mail gå ut med bekreftelsen på at han sier ja til en treårsavtale med kanalen ITV - verdt nye 183 millioner kroner.

 

I USA blir han dessuten med på den amerikanske versjonen av «The X Factor» fra 2011, noe som sikrer ham atskillige nye titalls millioner. Cowells plateselskap Syco blir nå et frittstående selskap, hjulpet frem av stjerner han har vært med på å dyrke frem som Leona Lewis og Susan Boyle.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews