Boyle vettskremt etter fanjakt

(27.04.2012, sist oppdatert 27.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det britiske sangfenomenet Susan Boyle ble vettskremt da en gruppe overivrige fans forfulgte henne til et hotell i Liverpool.

Den sangglade 51-åringen fikk seg en real støkk nylig, etter å ha opptrådt med musikalen sin «I Dreamed a Dream» i Liverpool. På hotellet hennes ventet en gruppe fans ved heisen, og hun besluttet å snike seg opp trappene i stedet. Men der ble hun jaktet på av en mannlig fan, skriver Daily Mirror. En kilde sier:

 

- Noen tilhengere ventet på henne ved heisen, men Susan fikk øye på dem og valgte trappene. Rommet lå i fjerde etasje, så det var en ok mengde trapper å forsere.

 

- Men det var en mann som oppdaget at hun tok trappene - og tok opp jakten. Han kom til døra samtidig med henne og ville ha autografen hennes, men hun klarte å komme seg trygt inn på rommet.

 

Kilden forteller at episoden skremte sangeren - ikke minst fordi hun nylig måtte tilkalle politiet i hjemmet sitt, da hennes tidligere gartner dukket opp og krevde henne for penger.

 

- Å forfølge noen opp trappene til fjerde etasje er jo litt ekkelt. Hun var vettskremt og skalv, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Susan Boyle!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews