Boyle i musikal - om eget liv

(29.11.2010, sist oppdatert 29.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Susan Boyle (49) planlegger å innta scenen i en musikal om eget liv.

Det skotske sangfenomenet Susan Boyle planlegger å medvirke i en musikal som er basert på hennes egen livshistorie, melder The Sun.

 

Boyle, som ble verdenskjent etter at hun deltok i det britiske TV-showet «Britain‘s Got Talent» i 2009, er for tiden i samtaler om hvor vidt hennes ferd mot berømmelsen kan gjøre seg som musikal. Med henne selv i rollebesetningen.

 

Hun sier: - Jeg kommer definitivt til å være på scenen. Jeg vil heller det enn å sitte i salen og se på noen andre. Jeg ønsker å gjøre musikknumrene, så jeg kommer til å komme litt inn og ut.

 

Musikalen skal ifølge ryktene handle om sangerens oppvekst i beskjedne kår i Blackburn, og videre skildre den voldsomme overgangen hun opplevde da hun nærmest ble berømt over natten. En stor musikalturné i Storbritannia skal også være på planleggingsstadiet.

 

En kilde sier til The Sun: - Susan har utrolig lojale fans. Folk kommer til å komme fra hele verden for å se henne opptre i en musikal om henne. Enkelte kan nok komme til å følge med på hele turneen.

(©NTB)

 


Les alt om Susan Boyle!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews