Vil gjenforene original-Sugababene

(19.10.2009, sist oppdatert 19.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Eks-Sugababe Mutya Buena skal ha tilbragt timevis på telefonen for å overbevise tidligere bandkolleger om at det er en god idé å gjenforene originalbesetningen av jentebandet.

Buena startet Sugababes i 1998 sammen med Keisha Buchanan og Siobhan Donaghy. De forsvant etter tur ut, for jentebandet har ikke vært et fredelig sted å være:

 

Siobhan ble erstattet med Heidi Range i 2001, Mutya ble skviset ut i 2005 da Amelle Berrabah kom inn, mens Keisha fikk fyken i september da Jade Ewen ble tatt inn. Nå skal Mutya Buena ifølge The Sun ha slått på tråden til Keisha og Siobhan for å prøve å ta rotta på «nye» Sugababes, som med nok en ny triobesetning slipper album i november.

 

Riktignok tar ikke Mutya Buena den helt ut; hun ser ifølge avisen for seg at de starter på nytt med nytt navn og nye sanger. For de tre originalmedlemmen har nemlig begravd gamle stridsøkser, og skal angivelig være venner igjen.

 

Ideen startet med at Mutya Buena i et TV-intervju fleipet om at «nå som det ikke er flere originalmedlemmer av Sugababes igjen, så kanskje vi burde gjenskape det igjen». Men så tok hun det på alvor - og begynte å drøfte det med Siobhan i sommer, og etter hvert også Keisha. Begge to skal være på gli, ifølge The Suns kilder.

 

- Det var krangel før i tiden, men alle tre innser at det var fordi de var unge, sta og fant berømmelsen tøff å takle, sier en av Siobhans venner.

(©NTB)

 


Les alt om Sugababes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews