Sugababes på ørkenvandring

(23.09.2009, sist oppdatert 23.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Dagen etter at Keisha Buchanan ble skviset ut, dro Sugababes på musikkvideoinnspilling i ørkenen utenfor Los Angeles.

Iført dristige, bondageinspirerte kostymer møtte de to gjenværende bandmedlemmene Amelle Berrabah og Heidi Range opp sammen med Keishas erstatter, Jade Ewen for å lage video til «About A Girl»-sangen.

 

De vred og vrikket på seg i Santa Clarita-ørkenen iført lær og nagler, og blant scenene som ble innspilt var en der Heidi Range smyger seg ut av en sportsbil. Hun sies å være hovedkonspiratoren bak å få Keisha, som var det siste gjenværende originalmedlemmet, ut av jentebandet, melder The Sun.

 

Heidi Rangeskal ha gjort en hemmelig avtale med Amelle Berrabah for å få ut Keisha. En kilde sier til The Sun at Keisha har kranglet med Amelle helt siden sistnevnte ble med i Sugababes for fire år siden. Dette bekymret Heidi.

 

Ifølge avisene så har managementet til Sugababes holdt hemmelige auditioner - bak Keishas rygg - for å finne nye medlemmer. Også vokalene til Sugababes? kommende album «Sweet 7», som slippes i slutten av november, forventes å gjøres om i siste liten, for å få inn Jades stemme i stedet.

 

Keisha Buchanan sies å være «knust», selv om hun har prøvd å vise et tappert ansikt og dra på fest. Hun hadde trent og slanket seg for å være med på videoinnspillingen i ørkenen, fortalte hun til Daily Mail for bare to uker siden.

(©NTB)

 


Les alt om Sugababes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews